Poziv na Gospodarski forum

Poštovani članovi udruge Alumni EFOS,

pozivamo vas na još jedno ovogodišnje druženje u organizaciji udruge Alumni EFOS. Ovaj put, povod je Razgovor na temu: Quo vadis Slavonija? Gosti našeg panela bit će istaknuti gospodarstvenici i poduzetnici grada Osijeka: gospodin Marko Pipunić, vlasnik grupacije Žito d.o.o. Osijek, gospodin Mato Škojo, vlasnik poduzeća Mlinar d.d. i vlasnik hotela Osijek, te gospodin Denis Sušac, vlasnik poduzeća Mono d.o.o. Osijek.

S obzirom na cjelokupnu gospodarsku situaciju u regiji u kojoj živimo i djelujemo, željeli smo potaknuti razgovor na temu budućnosti Slavonije, mogućnosti gospodarskog razvoja, te smo pokušali vidjeti možemo li nešto napraviti kako bi promijenili opći stav da se ništa ne može i da se ništa ovdje ne isplati. Primjeri naših gostiju pokazuju upravo suprotno! Svojiim primjerima su pokazali da se radom, upornošću i dobrim idejama može uspjeti u bilo kojoj sredini.

Forum će se održati 1. lipnja 2017. godine u 17 h na Ekonomskom fakultetu u Osijeku, u Auli glagoljice.

Ovaj dogadjaj namijenjen je prvenstveno članovima udruge Alumni EFOS, studentima i zaposlenicima  Sveučilišta u Osijeku, ali i svim zainteresiranim građanima grada Osijeka.

Molimo da vaš dolazak prijavite putem obrasca za prijavu: https://goo.gl/forms/V8gbUjfDUrT6apcb2, te na taj način rezervirate svoje mjesto.

Ujedno podsjećamo sve, koji se još uvijek nisu učlanili u Udrugu Alumni EFOS, da to mogu učiniti putem online pristupnog obrazca, koji se nalazi na sljedećem linku http://goo.gl/forms/1QJphmwjWX.

Više informacija o samoj udruzi i njenim aktivnostima možete vidjeti na našoj web stranici: http://alumni.efos.hr/.

Za sve dodatne informacije, slobodno nam se javite na alumni.efos@efos.hr.

Srdačan pozdrav,
Dr.sc. Tadija Vrdoljak, predsjednik Udruge

2017-05-24T08:32:01+00:00 24.05.2017|Novosti|

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.