Održano predstavljanje knjige „Realizacija“

U četvrtak, 16. ožujka 2017. godine u 18 sati na Ekonomskom fakultetu u Osijeku, udruga Alumni EFOS održala je promociju, odnosno predstavljanje knjige „Realizacija“, koju su napisali Larry Bossidy, Ram Charan i Charles Burck.

Na promociji knjige govorili su dr.sc. Tadija Vrdoljak, predsjednik Udruge, Mladen Zatezalo, direktor izdavačke kuće VBZ, te Goran Radman, prodekan za međunarodnu suradnju visokog učilišta Algebra. Razlog za odabir za prijevod i izdavanje knjige „Execution: The Discipline of Getting Things Done“ svakako leži i u činjenici da se radi o jednoj o najutjecajnijih i najuspješnijih knjiga našega doba koja je izazvala veliki interes u cijelome svijetu. Bez obzira na to što je knjiga izdana 2002. godine, itekako je korisna poslovna literatura i danas, a primjenjiva je još dugo vremena. Radman navodi kako knjiga ne nudi nikakav „recept“ za uspješno vođenje i upravljanje organizacijom, kao što to čini većina poslovnih knjiga, već autori dijele svoje bogato iskustvo i znanje stečeno u tom području. Najvažnije je, kaže, u jednakoj mjeri usmjeriti se na svaki pojedini segment managementa: operativni management, menadžment ljudskih resursa i, naravno, strateški management, što u konačnici dovodi do uspješne organizacije u cjelini.

Po završetku predstavljanja knjige, svi prisutni članovi udruge Alumni EFOS dobili su i vlastiti primjerak iste.

Galeriju fotografija možete pogledati ovdje, a video zapis Slavonske televizije na sljedećem linku: https://www.youtube.com/watch?v=FOlelUUySFc.

2018-02-01T11:42:32+00:00 23.03.2017|Novosti|

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.