#AlumniTalk 6 – eCommerce u Hrvatskoj

Alumni EFOS poziva Vas na #AlumniTalk broj 6

#AlumniTalk nova je aktivnost ALUMNI EFOS – kratka predavanja u trajanju od 45 minuta gdje Alumni EFOSa i gosti za Alumnije EFOSa predstavljaju i prezentiraju aktualne teme koje mogu pomoći u poslovanju te ukaza0 na nove trendove u okruženju.

#AlumniTalk 6 – eCommerce u Hrvatskoj – stanje, trendovi i pogled u budućnost

Tema šestog #AlumniTalka bit će prodaja i kupovina putem interneta. Na predavanju ćemo dobiti odgovor na sljedeća pitanja (i mnoga druga):
• Kakve su navike online kupaca u Hrvatskoj?
• Što najviše kupujemo, kome dajemo povjerenje (a s njim i broj kar0ce)?
• Što nam je bitno kod opcija plaćanja i dostave?
• Kako je pandemija utjecala na web trgovinu?
• Koji su svjetski trendovi koje u Hrvatskoj dobro pratimo, a u čemu još uvijek zaostajemo?

Šesti #AlumniTalk ugostit će Marcela Majsana, osnivača i predsjednika udruge eCommerce Hrvatska. Nakon studija Novinarstva i PR-a, te kratke novinarske karijere, Marcel je vodio poslovanje nekoliko domaćih web trgovina prije nego je 2015. osnovao udrugu eCommerce Hrvatska. Ona okuplja domaće online trgovce, pružatelje usluga vezanih uz internetsko poslovanje, te fizičke osobe.
Najveći su autoritet za pitanja eCommercea u Hrvatskoj, organiziraju konferencije, meetupe, izradu vodiča, eCommerce akademiju, nedavno su pokrenuli video podcast, te pripremaju online edukacije. Provode godišnje istraživanje navika online kupaca, rezultati kojeg će bi0 predstavljeni na predavanju. Tijekom #AlumniTalka Marcel će predstaviti rezultate najnovijeg istraživanja navika online kupaca u Hrvatskoj, da0 primjere dobre prakse kojih se naši online trgovci (ne) pridržavaju, te podijeli0 korisne savjete svima koji vode ili planiraju otvoriti web trgovinu kako bi poboljšali svoje poslovne rezultate.

 

Ujedno će i odgovoriti na pitanja koja mu možete postavi0 prije predavanja putem linka za prijavu #AlumniTalk će se održa0 u četvrtak, 25. studenog 2021. od 18.00 do 19.00 sati putem aplikacije Zoom. Na #AlumniTalk ulazite putem linka, koji ćete dobi0 na dan održavanja, na mail iz vaše prijave. Predavanje je namijenjeno članovima udruge Alumni EFOS.

Link za prijave: https://forms.gle/3sNRz34akp6W1iLC7

Srdačan pozdrav,
Sabina Škr0ć, predsjednica Udruge

2021-11-23T09:07:24+00:00 10.11.2021|Novosti|

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.