#AlumniLive 1 – Korado Korlević

Alumni EFOS poziva Vas na

#AlumniLive 1 Transhuman agenda – posljednje stoljeće homo sapiensa

 

koji će se održati u petak, 10. rujna 2021. od 19.00 do 21.00 sati na Trgu Vatroslava Lisinskog u Tvrđi (novi trg) nakon promocije magistara Ekonomskog fakulteta u Osijeku.

 

Predavanje će održati poznati i ugledni hrvatski učitelj i astronom iz Višnjana, gospodin Korado Korlević.

Od 2001. godine, Korado Korlević se, u okviru Astronomskog društva Višnjan, bavi popularizacijom astronomije i edukacijom. Dovršenjem gradnje nove zvjezdarnice na Tićanu (3 km od Višnjana) i postavljanjem opreme za astronomska i geofizička mjerenja na novoj lokaciji, stječu se uvjeti za nastavak rada na mapiranju Sunčevog sustava i drugim znanstvenim aktivnostima. Korado Korlević je 2002. godine nagrađen je godišnjom nagradom Ivan Filipović za područje znanstvenog i stručnog rada.

Događaji #AlumniLive predstavljaju nastavak Leadership Foruma udruge ALUMNI EFOS, čiji cilj je bio podijeliti iskustvo izvrsnih lidera, menadžera, stručnjaka u procesu postizanja izvrsnosti u djelatnosti kojom se bave.

Događaj je prvenstveno namijenjen članovima udruge Alumni EFOS i trenutnim studentima Ekonomskog fakulteta u Osijeku, zaposlenicima i studentima Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, ali i svim građanima grada Osijeka koje zanima ova tema, uz prijavu na link: https://forms.gle/BCLb2t6XHAdpPd8x7

2021-09-07T10:01:32+00:00 03.09.2021|Novosti|

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.