#AlumniTalk 3

Alumni EFOS  poziva Vas na #AlumniTalk broj 3

 

Tema ovog #AlumniTalka bit će uvijek zanimljivi digitalni marketing. Digitalni marketing za vrijeme lockdowna privlači veliku pažnju jer se tom načinu promocije okreću svi oni koji su ga do sada ignorirali. Kako vam može pomoći digitalni marketing? Koliko je novaca potrebno uložiti? Koje alate je dobro koristiti? Prijavite se i saznajte odgovore na ta i mnoga druga pitanja. #AlumniTalk će nastojati upoznati Vas s mogućnostima i prednostima digitalnog marketinga.

Treći #AlumniTalk na temu ugostit će Marijana Palića, direktora marketinga u jednoj od najbrže rastućih IT tvrtki u Srednjoj Europi, Agency04. Autor je najprodavanije knjige o marketingu u 2019. godini – Atomski marketing i osoba koja ima iskustva i rezultata u vođenju marketinga u raznim industrijama (IT, sportski marketing, obrazovanje, politika). Uz vođenje marketinga za COTRUGLI Business School, Marijan je držao edukacije u uglednom učilištu Experta, a trenutno surađuje oko edukacijskog programa za poslovni tjednik Lider. Radio je s klijentima kao što su RTL, KK Cedevita, Grand prix Osijek Žito Challenge cup, Hrvatski judo savez, Poslovni tjednik Lider, Most nezavisnih lista… cijelu marketinšku priču možete pročitati ovdje, a povezati se preko LinekdIna možete ovdje.

 

#AlumniTalk o tome kako maksimalno iskoristiti digitalni marketing

 

Događaj je namijenjen samo članovima udruge Alumni EFOS.

 

Tijekom #AlumniTalka predavač će kroz praktične primjere prezentirati kako maksimalno iskoristiti digitalni marketing, a ostavit će vremena i za pitanja

 

#AlumniTalk će se održati u četvrtak, 28. siječnja 2021. od 18.00 do 19.00 sati putem aplikacije Zoom.  Na #AlumniTalk ulazite putem linka, koji ćete dobiti na dan održavanja, na mail iz vaše prijave.

 

Link za prijave: https://forms.gle/ES1jLUansWVQRqTz9

2021-01-07T20:39:27+00:00 07.01.2021|Novosti|

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.