AlumniTalk #2

Alumni EFOS poziva Vas na #AlumniTalk broj 2

Malo smo se odmarali i „čekali“ da prođe COVID priča, no još uvijek nismo dočekali pa smo stoga odlučili krenuti ponovno s novim privremenim načinom naših druženje – online.
Tema ovog #AlumniTalk-a bit će financije i štednja za budućnost. Treći stup mirovinskog osiguranja nešto je što smo čuli i o čemu se priča, no ako još uvijek dvojite oko prednosti i mana ulaganja u treći, a do kraja je godine još samo nešto više od dva mjeseca (važno za ostvarenje državnih poticaja), prijavite se i saznajte više na radionici koju održavamo na tu temu.
#AlumniTalk nastojat će upoznazti Vas s mogućnostima i prednostima/nedostacima ulaganja u 3. mirovinski stup, a koje bi se moglo realizirati preko uplata od strane poslodavca (iz Bruto 1 plaće).
Drugi #AlumniTalk na temu ugostit će Sandru Ferenčak (Tetka), autoricu bloga: Tetka – Jesi li financijski fit? Pasionirana sportašica (Ironman finisher), projektni menadžer (PMP) i ovlašteni računovođa/revizor (ACCA), te Ivana Stojanovića, licenciranog brokera i investicijskog savjetnika i voditelja brokerskog odjela njemačke investicijske kuće CM-Equity AG u Hrvatskoj (preko 8 godina iskustva u trgovanju na financijskom tržištu od čega zadnjih 5 godina trguje isključivo USA dionicama i opcijama).

#AlumniTalk o prednostima ulaganja u 3. mirovinski stup

Događaj je namijenjen samo članovima udruge Alumni EFOS.

Tijekom #AlumniTalk-a predavači će predstaviti 3. stup u prvom dijelu, u drugom predstaviti njihove radionice o financijskom fitnesu radionice i ostaviti vremena za pitanja.

#AlumniTalk će se održati u utorak, 24. studenoga 2020. od 18.00 do 20.00, sati putem aplikacije Zoom. #AlumniTalk-u pristupate putem link-a, kojeg ćete dobiti na dan održavanja na e-mail adresu iz Vaše prijave. Link za prijave

2020-11-07T11:16:02+00:00 07.11.2020|Novosti|

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.