AlumniTalk #1

Alumni EFOS  poziva Vas na #AlumniTalk broj 1

 

#AlumniTalk nova je aktivnost ALUMNI EFOS čiji je cilj organizirati kratka predavanja u trajanju od 45 minuta gdje će Alumni EFOSa i gosti za Alumnije EFOSa predstavljati i prezentirati aktualne teme koje mogu pomoći u poslovanju te ukazati na nove trendove u okruženju.

 

S obzirom na situaciju, uzrokovanu pandemijom COVIDa-19, svi smo prisiljeni promijeniti ustaljene navike i ponašanje, prilagoditi se i preživjeti. Promjena i prilagodba se odnosi na sve nas, ali posebno na poduzetnike, koji su preko noći dovedeni u poziciju zatvaranja firmi, te prebacivanja (ukoliko je to moguće) dijela (ili cijele) djelatnosti u virtualni svijet (on-line­), kako bi osigurali barem neki prihod, potreban za opstanak firme. Nekima je možda ova situacija i pogodovala, pa se moraju nositi s povećanom potražnjom za svojim uslugama, te se organizirati u skladu s novim mjerama zaštite djelatnika i sprečavanja pojave i širenja zaraze. Osim trenutno situacije i poslovanja u doba korone još je veće pitanje što će biti „nakon korone“. Kada će se svijet vratiti u normalu i kako će ta normala izgledati? Isto kao prije? Drugačija, na koji način?

 

Prvi #AlumniTalk na temu ugostit će Tomislava Perovića, konzultanta Rotschilda zadužen za ovu regiju koji će pokušati dati odgovore ova „goruća“ pitanja.

 

 

Današnji pogled na svijet i tržište nakon COVID-19

 

 

Događaj je namijenjen samo članovima udruge Alumni EFOS.

 

#AlumniTalk će se održati u četvrtak, 30. travnja 2020. od 18.00 do 20.00 sati putem aplikacije Zoom.  Na #AlumniTalk ulazite putem linka, koji ćete dobiti na dan konferencije, na mail iz vaše prijave na #AlumniTalk.

 

Link za prijave: https://forms.gle/VMeKHKSP1pyxVwrB9

 

Srdačan pozdrav,

Sabina Škrtić, predsjednica Udruge

2020-04-25T15:34:18+00:00 21.04.2020|Novosti|

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.