4. Leadership forum – poziv na predavanje

Poštovani članovi udruge Alumni Ekonomskog fakulteta u Osijeku, drage kolegice i kolege,

s početkom nove godine vrijeme je i za novi, 4. Leadership Forum udruge Alumni EFOS. Ovaj put, u goste nam dolazi najbolji vaterpolski trener svih vremena gosp. Ratko Rudić koji je jedini na svijetu osvojio četiri zlatne olimpijske medalje sa reprezentacijama triju država – Jugoslavijom, Italijom te na kraju s Hrvatskom.

Ratko Rudić rođen je u Beogradu, 1948. godine. Kao aktivni vaterpolist igrao je za Jedinstvo iz Zadra, Jadran Splita i Partizan iz Beograda s kojim je bio višestruki prvak Jugoslavije i Europe, osvajač srebrne olimpijske medalje i brojnih medalja s europskih i svjetskih prvenstava.

Nakon okončanja igračke karijere 1981. godine započinje blistavu trenersku karijeru. Trenirao je reprezentacije Jugoslavije, Italije, SAD, Hrvatske i Brazila. U svojoj trenerskoj karijeri osvojio je čak 36 medalja na svjetskim i europskim prvenstvima te olimpijskim igrama.

Hrvatsku vaterpolo reprezentaciju preuzeo je 2004. godine koja je pod njegovim vodstvom postala europski i svjetski prvak te osvojila zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Londonu 2012. godine.

Predavanje Ratka Rudića održat će se u četvrtak, 26. siječnja 2017. godine u 18 sati u dvorani 1 na Ekonomskom fakultetu u Osijeku. Kao i do sada, cilj predavanja je podijeliti iskustvo izvrsnih lidera, menadžera, stručnjaka u procesu postizanja izvrsnosti.

Predavanje je namijenjeno prvenstveno članovima udruge ALUMNI EFOS, studentima Ekonomskog fakulteta u Osijeku, ali i svim zainteresiranim članovima akademske i sportske zajednice sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku.

Molimo sve, koji žele sudjelovati na ovom predavanju, da se prijave i zauzmu svoje mjesto putem obrasca: https://goo.gl/forms/VwNbZ9OUMRYeOex22 najkasnije do 23.01.2017. godine, zbog ograničenog broja mjesta u dvorani.

Za sve dodatne informacije obratite nam se na alumni.efos@efos.hr.

Srdačan pozdrav,

Dr.sc. Tadija Vrdoljak, predsjednik Udruge

2017-01-16T11:11:42+00:00 16.01.2017|Novosti|

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.