Upravni odbor 2018-07-04T10:34:41+00:00

Upravni odbor udruge Alumni EFOS

Robert Vučković
Robert VučkovićPredsjednik
Nataša Drvenkar
Nataša DrvenkarPotpredsjednica

Rođena je 1983. godine. Doktorirala je 2012. godine na Ekonomskom fakultetu u Osijeku obranom doktorske disertacije pod nazivom Reindustrijalizacija kao osnova strategije razvoja Panonske Hrvatske. Zaposlena je kao docentica na EFOS-u te trenutno obnaša funkciju prodekanice za suradnju s okruženjem, međunarodnu suradnju i projekte. Inicijatorica je i organizatorica dobrovoljnih studentskih ljetnih praksi s HUP-om, kao jedinstvenog projekta u RH. Kontinuirano objavljuje znanstvene radove i dodatno se usavršava.

Marijan Beljan
Marijan BeljanPotpredsjednik
Jasenka Crnković
Jasenka Crnković

Diplomirala je na EFOS-u, trenutno je studentica Poslijediplomskog specijalističkog studija Financije i Bankarstvo. Zaposlena u ERSTE & Steiermärkische Bank d.d. na mjestu voditeljice odjela MID Office-a – Sektor malih i srednjih klijenata. Pohađala je više stručnih seminara i tečajeva.

Rođena 1989. godine u Osijeku. Završila je diplomski studij smjera Poduzetništvo 2012. godine, a dodatno se obrazovala na Bled School of Management – DMP Program 2009. godine te na University of Illinois u Chicagu 2010. godine. Godine 2015. završila je diplomski studij Poljoprivrednog fakulteta u Osijeku, na smjeru Agroekonomika. Trenutno radi u poduzeću Carta d.o.o. kao voditeljica controllinga. Dobitnica je više nagrada i priznanja.

Vedrana Tomljanović
Julia Perić
Julia Perić

Rođena je 1976. godine. Na Ekonomskom fakultetu u Osijeku zaposlena je kao izvanredna profesorica. Doktorsku disertaciju je obranila 2010. godine na temu: “Izgradnja društvene odgovornosti sveučilišta kroz studentsko volontiranje kao oblik socijalnog poduzetništva”.

Uz redovno obrazovanje intenzivno se dopunski obrazovala, ali uvijek fokusirano na problematiku poduzetništva na brojnim europskim i hrvatskim institucijama. Članica je Upravnog odbora Zaklade za razvoj lokalne zajednice Slagalica i predsjednica Upravnog odbora Centra za mir, nenasilje i ljudska prava. Inicijatorica je i koordinatorica Volonterskog programa studija Poduzetništvo. Mentorica je u Pravno-ekonomskoj klinici kojoj je cilj pružiti besplatne stručne savjetodavne usluge osječkim malim i srednjim poduzećima sinergijom znanja studenata Pravnog i Ekonomskog fakulteta u Osijeku, uz mentorstvo profesora i osječkih odvjetnika.

Rođen 1976. godine u Osijeku. Diplomirao je 2004. godine na EFOS-u, na smjeru Financije. Ima višegodišnje radno iskustvo u privatnom sektoru, a trenutno je direktor poduzeća 2B d.o.o.

Darko Bojanić
Darko Bojanić
Dario Šebalj
Dario ŠebaljTajnik

Rođen 1987. godine u Vinkovcima. Završio je 2011. godine diplomski studij smjera Poslovna informatika na EFOS-u. Godine 2014. upisuje Poslijediplomski doktorski studij Management. Od svibnja 2014. godine je zaposlen na Ekonomskom fakultet u Osijeku kao asistent na katedri za Kvantitativne metode i informatiku. Istraživač je na 2 znanstvena i stručna projekta. U koautorstvu je objavio nekoliko znanstvenih radova.