Upravni odbor 2020-02-25T19:58:04+00:00

Upravni odbor udruge Alumni EFOS

Sabina Škrtić je članica Uprave Energia Naturalis grupe za korporativne odnose i poslovni razvoj. Ima bogato poslovno iskustvo u različitim industrijskim sektorima, koje je gradila kroz odgovorne zahtjevne pozicije kako u privatnom tako i u javnom i državnom sektoru.

Karijeru je započela 1997. g. u financijama Saponije d.d. Osijek, čiji je bila i stipendist, a od 2002. g. do danas  na pozicijama u srednjem i višem management-u među kojima se svakako izdvajaju pozicije Direktorice ljudskih potencijala Tvornice duhana Rovinj, a od 2004 i Korporativne direktorice ljudskih potencijala Adris Grupe. Bila je zadužena za ukupnu politiku upravljanja ljudskim potencijalima u svim strateškim poslovnim jedinicama Adris Grupe, te radila na svim razvojnim projektima.

Nastavak karijere od 2009. gradi na Hrvatskoj radioteleviziji gdje ubrzo osim poslova Direktorice ljudskih potencijala, dobiva i odgovornost  Zamjenice rukovoditelja proizvodnje programa HTV-a.

Na poziv Vlade Republike Hrvatske od 2013. g. postaje Pomoćnica ministra gospodarstva gdje u trogodišnjem mandatu obavlja najodgovornije i najizazovnije zadatke u segmentu industrije, investicija i energetike. U istom razdoblju uspješno provodi HGK kroz krizno razdoblje i osigurava kontinuitet rada te institucije.

Diplomirala je financijski management na Ekonomskom fakultetu u Osijeku, posjeduje Diplome in management na Henley Management Colleg-u u Oxfordu. Usavršavala se na INSEAD-u i IEDC Bledu, te trenutno sluša doktorski program Ekonomija i globalna sigurnost na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Uža profesionalna orijentacija u području upravljanja je strateško i organizacijsko restrukturiranje, upravljanje promjenama i krizno upravljanje.

Sabina Škrtić
Sabina ŠkrtićPredsjednica
Marijan Palić
Marijan PalićPotpredsjednik

Rođen je 1989. godine u Osijeku i trenutno je direktor marketinga u jednoj od najbrže rastućih IT tvrtki u Srednjoj Europi – AGENCY04. Uz to, autor je najprodavanije knjige o marketingu u 2019. godini u Hrvatskoj, Atomski marketing. Prije toga, vodio je marketing u COTRUGLI Business School, vodećoj poslovnoj školi u Jugoistočnoj Europi koja djeluje na području čak 9 država. Predavač je na Poslovnom učilištu Experta – smjer „Specijalist za digitalni marketing i društvene mreže“ te je konzultant je za poslovni tjednik Lider. U karijeri je imao i dva poduzetnička pothvata, oba su bila u području sportskog marketinga.

Rođen je 1971. godine

Aleksandar Erceg
Aleksandar ErcegPotpredsjednik
Dubravka Sinčić Ćorić

Diplomirala je na EFOS-u,

Rođen 1953. godine i trenutno obnaša funkciju direktora u Klasteru poljomehanizacije d.o.o. Prije dolaska na trenutnu poziciju 2007. godine,  radio je u nekoliko uglednih osječkih tvrtki uglavnom kao izvršni direktor ili komercijalni menadžer. Njegovo obrazovanje usmjereno je prvenstveno na ekonomiju jer je diplomirao na Fakultetu za vanjsku trgovinu na Sveučilištu u Zagrebu, a potom je 2004. godine magistrirao na poslijediplomskom znanstvenom studiju „Poduzetništvo“ na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta J.J. Strossmayera u Osijeku. Također je sudjelovao i u znanstvenom projektu „Jačanjem regionalne konkurentnosti do gospodarskog prosperiteta” pokrenut od strane Ekonomskog fakulteta u Osijeku. Na istom fakultetu je i koautor nekoliko znanstvenih radova. Od 2009. – 2014. godine  radio je i kao predavač na Visokoj školi za odnose s javnošću i studij medija „Kairos“ u Zagrebu, predavajući predmet pod nazivom „Osnove poduzetništva“.

Željko Erkapić
Željko Erkapić
Mirna Leko Šimić
Mirna Leko Šimić

Rođena 1963. u Osijeku. Od 1986. godine zaposlena je na Ekonomskom fakultetu u Osijeku, najprije kao istraživač pripravnik pri Zavodu za ekonomska istraživanja, a od 1989. na Katedri za marketing. Magistrirala je 1990. na Ekonomskom fakultetu u Osijeku. Godine 1992. završila je specijalistički studij (Master of Arts) na Institute of Social Studies u Den Haagu, Nizozemska, a 1995. godine doktorirala na Ekonomskom fakultetu u Osijeku iz područja međunarodnog marketinga. Trenutno predaje niz kolegija s područja marketinga i inovativnosti na preddiplomskom, diplomskom, specijalističkom i doktoralnom studiju. Od 2007. godine nacionalni je predstavnik Hrvatske u međunarodnoj organizaciji IAPNM (International association on public and nonprofit marketing). Od 2013. član je predsjedništva Hrvatske udruge za marketing (CROMAR). Do sada je objavila preko 80 stručnih i znanstvenih radova, uglavnom s područja marketinga, kao i dvije knjige, te bila urednik četiri knjige.

Rođen

Aron Stanić
Ana Živković
Ana ŽivkovićTajnica

Rođena je 1989. godine. Od 2014. godine zaposlena je kao asistentica Ekonomskog fakulteta u Osijeku na Katedri za organizaciju, menadžment i poduzetništvo gdje sudjeluje u izvođenju nastave na nekoliko kolegija te aktivno djeluje u znanstveno-istraživačkom radu. 2019. godine doktorirala je na Ekonomskom fakultetu u Osijeku obranivši doktorsku disertaciju pod naslovom „Organizacijski aspekti i apsentizam kao prediktori fluktuacije zaposlenika“.